TUDUNG FAREEDA MAWAR VS YUNA BELLA JADI TUMPUAN

Sekarang ini heboh lagi citer mengenai tudung Fareeda. Yang dikatakan meniru atau menciplak hak patern tudung Fareeda. Kalau dari pandangan aku sendiri, aku tak berapa minat sangat dengan tudung ne, bukan apanya mahal sangat baaahh, heee…lagipun pendek dan memang tak sesuai kalau aku guna. Saya lebih gemar memakai tudung bawal ataupun shawl yang bajet pun dalam RM30 kebawah dah berbaloi, dan macam-macam boleh di gayakan. Lagipun tudung bawal sekarang ne pun banyak jenis dah, macam-macam ada. Belambak kat pasaran, dan lebih murah okay, itu yang penting.. hihi

Ok, tadi ada ternampak BeautifulNara buat entry berkaitan tudung bawal Mawar Fizo Omar dari Yuna Bella. Scrol punya scrol, macam menarik juga tengok tutorial yang di gayakan oleh blogger Yuna ne, creative juga, semacam dengan tudung Fareeda. heee..Boleh di cuba nanti ne, jadi tak lah buang duit, hahahhahaha…

Nak copy picture kat BeautifulNara memang tak dapat, terpaksa satu persatu printscreen dan crop then edit semula, sebab rasa menarik pula kalau di buat entry, kot-kot nanti nak cuba, boleh tengok entry sendiri.

Kepada blogger yunabella, thanks sebab buat tuto ne, cantik, menarik, tertarik, memang kebabom la. hahahhaha, rasanya marah tak kalau saya pinjam gambar awak kejap, hihi…femes kejap pun tak apalah..

Untuk wanita yang memang kaki bawal, nah korang boleh praktikkan gaya ne, sebiji macam Fareeda, cuma bezanya murah dan gaya sendiri. hehehehe..Memang lawalah…conform nak try, mesti nampak cute kan. wwkwkkwkwkw….ok perasan, jum kenal Yunabella … ^^

Sumber : hunyieda

Matabulat Media Online